Zenderuitbreiding KPN Interactieve TV

Datum: 2011-11-18

Het aantal Nederlandse huisgezinnen dat via koperdraad (DSL) en glasvezel via KPN Interactieve TV naar digitale televisie kijkt stijgt gestaag. En het aantal, dat men kan bekijken wordt ook steeds groter.

In de laatste dagen van 2011 wordt het zenderaanbod van KPN Interactieve TV – ook wel KPN iTV genoemd – uitgebreid. Het gaat hier om buitenlandse tv–zenders. Met het zenderaanbod lijkt KPN zich meer te willen profileren als tv–aanbieder die ook voor liefhebbers van buitenlandse tv–zenders interessant is. Ook gaat men met de komende zenderuitbreidingen de concurrentiestrijd met andere tv–aanbieders – vooral kabel en satelliet – meer aan. Daarbij plaatst KPN diverse buitenlandse tv–zenders in het basispakket die bij andere aanbieders – als ze al aanwezig zijn – alleen in aanvullende zenderpakketten beschikbaar zijn.

Vanaf vandaag is het zenderaanbod van KPN iTV met de Hindoestaanse nieuwszender Star News en de Turkse zender Euro Star versterkt. Vanaf 1 december kan de KPN–abonnee naar het Turkse filmkanaal PlanetTürk kijken. Ook voor volgend jaar heeft KPN al een zenderuitbreiding aangekondigd. Vanaf 15 januari komt namelijk nieuwszender Al Jazeera in het zenderaanbod beschikbaar. Deze tv–zenders komen allen zonder meerkosten in het basispakket van KPN iTV.

Ook op het gebied van aanvullende tv–pakketten staat er bij KPN iTV een uitbreiding voor de deur. Vanaf 20 november zijn namelijk het Hindi– en Turkse tv–pakket beschikbaar. Het Hindi pakket bestaat uit een aanbod van zes Hindoestaanse zenders met een rijke keuze aan films, soapseries, nieuws en sport. Als klanten voor dit extra pakket kiezen, kunnen ze voortaan kijken naar Zee TV, Zee Cinema, SET Asia, SET Max, Star Plus en Zing. Het programma–aanbod van het Turkse pakket bestaat uit verschillende zenders zoals TRT Türk, Euro D, ATV Avrupa, TGRT EU en Samanyolu TV. Het pakket bevat tevens de nieuwszender Haberturk.

De extra zenderpakketten zijn verkrijgbaar bij een Alles–in–één pakket Basis of Extra/ Brons, Zilver of Goud. Het Hindi pakket kost 15 euro extra per maand, het Turkse pakket is verkrijgbaar voor 7,50 euro extra per maand. Beide pakketten zijn los te bestellen en zijn per maand opzegbaar.

Terug naar glasvezel nieuws overzicht

Bron: www.totaaltv.nl
Zoeken op woonplaats

Nieuws

Toch glasvezel in Castricum?

Volgens de laatste onbevestigde geruchten besta... Lees meer

Israël sluit aan op glasvezelnet

Israël krijgt een breedbandige aansluiting... Lees meer